Pàgines

12 de juny del 2011

Arròs amb pollastre i carbassó


Aquesta és una recepte d'un fantàstic plat únic molt complet, ràpid de preparar i boníssim!

Ingredients per a dues persones

1 ceba gran
1 carbassó
1 all
2 tomàquets madurs

sal
pebre
safrà
5 grapats d'arrós blanc
2 cuixes de pollastre tallades en quatre trossos
600ml de caldo de verdures (si no en teniu poseu aigua)


Començo salpebrant els trossets de pollastre mentre en una cassola escalfo una mica d'oli. Quan està calent, rosteixo el pollastre una mica, que quedi una mica dauradet, però no cuit del tot, perquè després el seguirem cuinant i si el fem massa ara quedarà sec. 

Trec els trocets de pollastre de la cassola i amb el mateix oli cuina la ceba, que he tallat molt i molt fina. Quan està dauradeta, afegeixo l'all a trocets, deixo que es cogui una mica i tiro el tomàquet, tallat a daus. Deixo que tot es cogui a foc lent i afegeixo el carbassó, també tallat a daus. Quan comença a estar cuit, torno a posar el pollastre i l'arrós. Jo sempre poso dos grapats d'arrós per persona, quan és plat únic. Remeno una mica que quedi una mica dauradet i  afegeixo el caldo de verdures, també pot ser de pollastre. Podeu posar tot caldo, o meitat caldo meitat aigua o tot aigua. Sempre tebi. Com més caldo hi poseu mes intens serà el gust de l'arrós. 

Només quedarà afegir una mica de sal i safrà i deixar que es consumeixi l'aigua a mig foc. Deixem reposar uns minuts i llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada