Pàgines

11 de juny del 2011

Magdalenes de canyella

Si voleu provar unes magdalenes amb gust de magdalena de veritat, forma de magdalena de veritat i textura de magdalena de veritat, no us perdeu aquesta recepta Us asseguro que són incomparables!

200g de farina
3 ous
150g de sucre
200ml d'oli de girasol
50ml de llet
1/2 sobre de llevat
canyella

Per fer-les, començo batent els ous i barrejant amb el sucre fins que quedi escumós. Barrejo la llet i l'oli i l'afegaixo a la barreja. Tamiso la farina, li afegeixo el llevat i ho sumo a la massa. Ho espolso amb canyella i ho deixo reposar a la nevera, com a mínim una horeta. 

Passada aquesta estona, treiem la massa de nevera i l'avoquem als motllos. Les posem al forn, preescalfat prèviament,  a 180º durant 15-20 minuts. Dependrà de la mida de les magdalenes. Jo les punxo amb un palet xinès, quan surt sec, estan a punt. Deixeu refredar, demotlleu i a menjar! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada