Pàgines

25 de febrer de 2014

Una crema de carbassa molt especial

Després de molt i molt de temps, veig que fa gairebé dos anys que no escribia res, torno a ser per aquí!

Us porto un plat molt que he descobert fa només uns meos però que ja me n'he fet un fart de menjar-ne. És una crema de carbassa, però molt especial.  El toc que li dóna la llet de coco i el coriandre és únic. Animeu-vos a provar-la perquè repetireu!

Els ingredients són:

2kg de carbassa
2 cebes petites o una de gran
2 patates
gingebre (un trocet petit)
200 ml de llet de coco
Coriandre fresc i curri

Primer tallem les patates i les cebes a dauets i les saltegem en una caçola amb una cullerada d'oli. Quan la ceba comença estar dauradeta, afegim la carbassa a trocets petits. Ho deixem coure una estona i afegim el gingebre tallat també a trocet. No en poseu massa si no voleu que us quedi molt forta. Jo provaria amb una miqueta, un trocet d'un centímetre i mig, i si us agrada poseu-ne més la propera vegada. Deixem que cogui una mica i afegim la aigua fins que cobreixi les verdures. Podeu posar-hi caldo de verdures enlloc d'aigua si voleu que tingui una mica més de gust, però la veritat és que no és necessari. Afegim el curri, la quantitat al vostre gust, i deixem coure uns 20 minuts o fins que les verdures estifuin toves. Ho retirem del foc, afegim el coriandre fresc (d'això tampoc en poseu massa perquè el gust també és bastant fort) i passem pel minipimer. Afegim la llet de coco i acabem de triturar. Quan ho servim posem unes fulletes de coriandre i també hi podeu afegir unes quantes llavors de sèsam negre, que hi queda molt bo. Ja veureu que és boníssima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada