Pàgines

13 de febrer del 2012

Un noruec escala l'Himàlaia

Això més que una recepta és una idea de pintxo. Cada any amb la família fem un concurs de pintxos.  Cadascú ha de fer un pinxo per els altres participants, seguint unes bases.  El concurs consta de diferents categories. A casa nostra hi ha tantes categories com participants, així tothom acaba tenint un premi o altre. És una manera divertirda de fer que tothom entri a la cuina i prepari alguna cosa pels altres. S'ha de dir que cada any ens posem el llisto més alt i es presenten pinxos realment impressionants! 

Aquest any el meu pintxo es deia: Un noruec escala l'Himàlia i constava d'un panet d'espelta amb baies de Goji (si voleu la recepta podeu trobar-la en aquest mateix bloc a Pa d'espelta amb baies de Goji) salmó noruec fumat, cogombres agredolços, una mica de formatge fresc per a la base del panet i maionesa amb mostassa antiga per a la tapa. El salmó el vaig fumar jo mateixa amb sal especial per fer-ho. Us recomano que proveu de fer-ho perquè és molt senzill i queda de primera! El pintxo va guanyar el premi a 'El més elaborat'! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada