Pàgines

10 de març del 2011

Coulant (Recepta exprés)

Si voleu gaudir d'uns deliciosos coulants seguint una recepta senzilla i ràpida, preneu nota!

Ingredients
  • 100g de xocolata negra 
  • 100g de mantega
  • 100g de sucre
  • 50 g de farina
  • 3 ous
Batem els ous i els hi afegim el sucre, mentre desfem al bany maria la xocolata amb la mantega. Quan aquesta barreja està tèbia, l'afegim als ous amb el sucre. Incorporem la farina, passada pel tamís, mentre anem barrejant, perquè no es formin grumolls. 

Quan la massa està a punt, la col·loquem en els motllos. Preescalfem el forn i coem els coulants a 210º entre 5 i 10 minuts i estaran a punt per menjar. Si voleu, els podeu servir acompanyats amb una mica de nata o de gelat de vainilla. Us quedaran boníssims!

2 comentaris: