Pàgines

6 de juliol del 2011

Hamburgueses de salmó

Per a aquells que us costi menjar peix, aquesta recepta segur que us anima, perquè aquestes minihamburgueses de salmó són irresistibles!

Ingredients per 4 miniamburgueses

300gr de salmó
1/2 ceba
15 cogombres en vinagre
sal
pebre
oli d'oliva

En un bol barregem el salmó, que haurem esmicolat amb les mans, la ceba tallada molt i molt fineta i els cogombres molt picadets i ho salpebrem. Quan ho tinc tot barrejat ho aboco sobre una taula per picar i pico tota la barreja una vegada més. Com veureu els ingredients tant picats, s'agrupen i fan com una pasta. Afagem la pasta i la dividim en quatre trossos i ho col·loquem en cercles d'alumini. Això és el que seria ideal, però si no teniu podeu utilitzar qualsevol altre motllo que sigui més o menys de la mida. Presionem bé la pasta perquè no es desmonti quan la coguem i la deixem reposar una mica.




Mentrestant, escalfem en una paella una mica d'oli d'oliva i quan està calent coem les hambuegueses. Jo les marco primer per davant i pel darrera i després les deixo que es coguin una mica més. El salmó és cou molt depressa així que amb un parell de minutets és suficient.
Un cop fetes jo les serveixo en uns panets de mostassa, que faig seguint la recepta de panets de ceba però canviant la ceba per mostassa. Sobre el pa, hi podeu posar una mica de maionesa, mostassa o salsa tàrtara que li va genial. També hi podeu posar tomàquet d'amanida, enciam, formatge... el que us vingui de gust! Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada