Pàgines

27 de febrer del 2011

Coca aranesa

Ingredients
  • 4 cebes
  • 4 tomàquets
  • 12 anxoves
  • olives negres
  • orenga
Per fer aquesta recepta primer haurem d'elaborar la massa de la coca que podeu trobar en aquest bloc. Enlloc d'oli, però, posarem 100g de mantega.

En una paella amb mantega i oli confitarem les cebes, que haurem tallat a rodanxes fines. Els tomàquets també els posarem confitats així que els haurem d'escaldar, pelar, tallar en quatre trossos i coure al forn durant 3 hores! Sí es moltíssima estona, però penseu que no cal que estigueu pendents, podeu anar fent altres coses i realment val la pena. Per escaldar els tomàquets hem d'escalfar aigua en una olla i quan estigui bullint submergir-los. Els traurem al cap de 30 segons. Ja veureu que fàcil és pelar-los després! 

Quan ho tinguem tot a punt, cobrirem la coca amb la ceba, els tomàquets i l'orenga i la courem al forn 10 minuts més. Després afegirem les anxoves i les olives i estarà a punt per servir! Està boníssima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada