Pàgines

27 de febrer del 2011

Coca

Ingredients
  • 200g de farina
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 ou
  • 1 cullerada d'aigua
  • sal
La coca és un dels plats que ofereix més possibilitats. Com la pizza, és poden fer coques de tota mena. Només cal tenir una mica d'imaginació i aconseguireu combinacions delicioses!

Aquesta coca acostumo a fer-la amb la meitat de la farina blanca i l'altre meitat integral, però podem fer-la tota integral o tota blanca. També podeu fer combinacions amb altres farines, com de cereals, de sègol o d'espelta, que segur que us queden boníssimes!


Posarem tots els ingredients en un bol i els barregem amb una espàtula i després ho amassarem amb les mans. Quan ens quedi una pasta homogènia, l'embolicarem amb un drap net i la deixarem reposar una mitja horeta. Passada aquesta estona, l'estirarem, la tallarem a la mida que vulguem i la posarem a la plata de forn engreixada amb una mica d'oli. Punxarem tota la superfície amb una forquilla i la courem al forn durant 10 minuts. Passat aquest temps, la coca començarà a estar cuita i podrem posar-hi la resta d'ingredients. Com dèiem, podem posar-hi allò que vulguem: xampinyons, carabassó, olives, formatges, salsitxes, carxofes, ou, tomàquet, ceba i tot allò que se us acudeixi! Quan us hàgiu decidit, només haureu de posar-la 10 minuts més al forn i bon appetit!


1 comentari:

  1. Mmmmmmmh quina coqueta! Deu ser boníííííííííííííííssimaaaaaaaaaaa!!!!

    ResponElimina