Ingredients
- 100g de farina
- 100g de sucre
- 3 ous
- 100ml d'oli
- 1/2 de llevat
Aquí us passo una recepta de les típiques magdalenes de tota la vida. Dolces, esponjoses i boníssimes!
Primer de tot, separem els rovells de les clares i els barregem amb el sucre fins que queda una crema blanqueta i fina. Afegim l'oli mentre anem remenant amb molta cura. Barregem la farina amb el llevat, ho passem pel tamís i ho afegim poc a poc a la massa.
Batem les clares a punt de neu i quan estiguin ben escumoses les afegim poc a poc a la resta. Barregem la mescla amb una espàtula, perquè no baixin les clares, fins que quedi ben homogènia i ho aboquem als motllos de magdalenes.
Les posem al forn durant uns 15 o 20 minuts. Si voleu que quedin ben dauradetes, pinteu-les amb una mica d'ou abans d'enfornar. Que vagi de gust!
Estaven boníssssssssimeeeeees!! Ho sé perquè me'n vaig menjar un monton!!!!!
ResponElimina