Pàgines

27 de febrer del 2011

Magdalenes


Ingredients
  • 100g de farina
  • 100g de sucre
  • 3 ous
  • 100ml d'oli
  • 1/2 de llevat

Aquí us passo una recepta de les típiques magdalenes de tota la vida. Dolces, esponjoses i boníssimes! 

Primer de tot, separem els rovells de les clares i els barregem amb el sucre fins que queda una crema blanqueta i fina. Afegim l'oli mentre anem remenant amb molta cura. Barregem la farina amb el llevat, ho passem pel tamís i ho afegim poc a poc a la massa.

Batem les clares a punt de neu i quan estiguin ben escumoses les afegim poc a poc a la resta. Barregem la mescla amb una espàtula, perquè no baixin les clares, fins que quedi ben homogènia i ho aboquem als motllos de magdalenes.

Les posem al forn durant uns 15 o 20 minuts. Si voleu que quedin ben dauradetes, pinteu-les amb una mica d'ou abans d'enfornar. Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Estaven boníssssssssimeeeeees!! Ho sé perquè me'n vaig menjar un monton!!!!!

    ResponElimina