Pàgines

28 de febrer del 2011

Magdalenes de xocolata

Ingredients 
  • 150g de xocolata negra
  • 150g de mantega
  • 100g de farina
  • 80g de sucre
  • 3 ous
  • 1/2 sobre de llevat
Per fer aquestes magdalenes, que realment queden molt i molt bones, comencem separant els rovells de les clares i els barregem amb el sucre fins que queda una crema blanqueta i fina. Alhora, posem al bany maria la xocolata i la mantega. Si voleu podeu posar mantega baixa en greix, us quedaran boníssimes igualment. 

>Quan la xocolata està tèbia l'afegim a la barreja anterior. Barregem la farina amb el llevat, ho passem pel tamís i ho afegim poc a poc a la resta. Batem les clares a punt de neu fins que queden escumoses i les afegim poc a poc a la resta. No bateu la pasta, barregeu-la amb una espàtula, perquè si no les clares us baixaran. Quan aconseguim una barreja homogènia, la repartim en els motllos de magdalenes, al forn 10 minutets a 180ºC i llestes!

2 comentaris:

  1. També estan bonííííííssssssimes!!! Molt cremosetes i molt boniquetes!!!!!

    ResponElimina
  2. Avui he tingut el plaer de tastar-les. Ha sigut una hemorràgia de plaer....

    ResponElimina