Pàgines

5 de març del 2011

Pasta brisa

Ingredients
  • 200g de farina
  • 100g de mantega
  • 1 ou
  • una mica de sal
La pasta brisa es una massa que al coure-la queda fina i cruixent i amb què es poden fer moltíssims plats tant dolços com salats, per això és un 'bàsic' que no pot faltar en el nostre llibre de receptes. 

Per fer-la fem un volcà amb la farina sobre una supefície neta. En el centre del volcà posem l'ou, la mantega tova, però no líquida, així que si l'escalfeu al microones poseu-la només uns segons, perquè de seguida es fon, i la sal i amb les mans ben netes barregem tots els ingredients. Quan la massa ja és homogènia, fem una bola i la tapen amb paper de film i es deixa reposar una mica a la nevera, perquè quan es refreda es pot treballar millor. 

Passats 10 minuts, traiem la massa de la nevera i ja està a punt per fer infinitat de plats boníssims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada