Pàgines

15 de novembre del 2011

Risotto de roquefort amb nous

Avui us porto una recepta que en relació resultat/temps i facilitat de preparació s'emporta la nota més alta! És un risotto de roquefort, però que es pot fer amb molts altres formatges, acabat d'arrodonir amb nous! 

Aquí la teniu!

Ingredients per a 2 persones:

· 1 ceba gran
· 1 all
· 4 grapats d'arròs
· 100 gr de roquefort 
· un rajolí de crema de llet
· una mica de mantega (25 gr més o menys)
· sal
· oli d'oliva
· pebre negre

En una paella escalfem l'oli mentre tallem la ceba molt fina i l'all molt picat. Quan està calent, aboquem la ceba i deixem que es dori, quan estigui a punt tirem l'all deixem que cogui una mica i tirem els grapats d'arròs. Rememem, que es torrin una mica (una miqueta només) els grans d'arròs i hi afegim 700 ml d'aigua calenta. Deixem que cogui. 

Quan l'arrós està gairebé al punt, tirem un rajolinet de crema de llet, tallem la mantega a dauets i l'afegim amb el roquefort i les nous una mica picades. Remenem tot, deixem que cogui un parell de minuts més i retirem del foc. També hi podeu afegir una mica de nou moscada, si en teniu per casa. Queda realment boníssim!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada