Pàgines

13 de novembre del 2011

Tallarines tèbies amb mozzarella i nous

Aquesta recepta és un clàssic recorrent en la nostra cuina. Com a mínim una vegada a la setmana cau. I és que és molt senzilla de fer, lleugera i queda boníssima. 

La idea la vaig treure d'un restaurant grec, que cuinava una versió molt semblant, però hi posava formatge feta en lloc de mozzarella, però ha anat evolucionant amb el temps. Espero que també us solucioni molts dinars! Aquí la teniu! 

Ingredients per a 2 persones:

· 250 gr de tallarines fresques (les verdes també li van molt bé)
· 1 tomàquet gran d'amanida
· 125 gr de mozzarella (si és de búfala té molt més gust)
· orenga
· albàbrega
· un grapat de nous
· unes quantes olives negres
· sal
· oli d'oliva 

Posem a escalfar l'aigua per bullir la pasta i mentrestant anem tallant els tomàquets i la mozzarella a daus. Les olives negres les podem posar senceres o bé comprar-les sense òs i tallar-les a trocets o substituir-les per una mica d'olivada. Tallem també una mica les nous. 

Quan l'aigua bulli tirem sal i oli i la pasta. En un parell de minuts estarà ja cuita així que la colarem i la tornarem a abocar a l'olla. Afegirem el tomàquet, la mozzarella, les nous i les olives i ho amanirem amb alfàbrega, sal, orenga i oli d'oliva, com més bó millor. Ho barregem tot i ho servim. Com que la pasta està calenta, la mozzarella es desfà una mica abans de menjar-la i queda boníssima! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada